TotAlzir@: Comunicado de la JLF de Alzira

jueves, 27 de febrero de 2014

Comunicado de la JLF de Alzira

Momentos de la Cridá 2013
Mer Lopez y su corte de honor 
La Junta Local Fallera d'Alzira és membre del Consell de Festes Tradicionals de la Comunitat Valenciana, per tant forma part de l'arbitatge en el marc del Consell de Festes Tradicionals. Este matí, el President de la Junta Local, ha participat en la reunió que s'ha celebrat en Valencia per tractar diferents punts de l'ordre del dia com la presentación de l'informe en l'Enquesta sobre Festes Populars i el desenvolupament de les funcions d'arbitratge.
Canviant d'assumpte, demà divendres a les 21 hores, es disputarà la final de futbet entres les falles Colonia Ana Sanchis i Les Basses. Abans del partit, sobre les 20 hores, es jugarà un partit entre fallers veterans.


Carla Oliver  FMI  de Alzira 2013
Seguint amb el calendari faller d'este cap de semana, el dissabte a les 18 hores se celebrarà l'Eucaristia en memoria dels fallers/res difunts en l'església de la Sagrada Familia. Una vegada finalitze, totes les comissions desflilaran fins l'Ajuntament de la ciutat per celebrar la tradicional Crida de la veu de les nostres Falleres Majors. En el mateix acte, es donarà a conéixer els premis als millors llibrets en tamany gran i menut, les millors portades i els dos ninots indultats que passaran a formar part del Museu Faller. Una vegada finalitze l'acte de la Crida, les comissions falleres desfilaran fins la Plaça del Regne on es dispararà un castell de focs d'artifici. I ja per últim, el diumenge, serà el Concurs de Paelles a l'Avinguda Luis Suñer. L'hora d'inici del concurs, la marcarà una carcassa a les 12 hores i finalitzarà amb un altra carcassa a les 14 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.