TotAlzir@: El govern del PP vol acaparar-ho tot

viernes, 13 de diciembre de 2013

El govern del PP vol acaparar-ho tot


Compromís per Alzira també forma part de l’Ajuntament d’Alzira. Les festes no són del PP, sino del poble.
  
Aquest any se celebra el 125 aniversari de la plantà del primer monument faller en la nostra ciutat. Per aquest motiu, la Junta Local Fallera ha organitzat uns actes que tindran lloc el dissabte, día 14, per la vesprada-nit.
Des del grup municipal Compromís per Alzira volem denunciar el “mal tracte” i menyspreu al que en aquest cas ens ha sotmet l’equip de govern.
El passat dia 11 de desembre, des d’Alcaldia es va enviar el saluda comunicant que l’acte de commemoració dels 125 anys de falles a Alzira tindria lloc el 14 de desembre. Tot normal fins el moment que ens adonarem que el saluda estava datat el dia 11 de novembre, per tant un mes abans de la celebració de l’acte, i que calia confirmar l’assistència al sopar que es faria després de l’acte al Gran Teatre abans del dia 9 de desembre.
Segons declaracions fetes a la ràdio municipal pel President de la Junta Local Fallera es tracta d’un acte que ha costat molt d’organitzar i en el que s’ha posat molta il·lusió i hores de treball. Per tant, la forma d’actuar del PP és també un menyspreu al treball fet per la Junta Local Fallera.
A més, aquesta forma d’actuar, dona a entendre que el PP preten acaparar el màxim d’actes possibles, sense que estiguen presents la resta de representants del poble. Però el que han d’entendre –el PP d’Alzira i Elena Bastidas- és, en primer lloc, que l’Ajuntament d’Alzira el conforma també Compromís per Alzira i tots els grups polítics i, en segon, que les festes no són d’ells sino del poble.


Grup Municipal Compromís per Alzira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.