TotAlzir@: Les partides i barris d'Alzira omplin de festa la ciutat este estiu

viernes, 31 de julio de 2015

Les partides i barris d'Alzira omplin de festa la ciutat este estiu

Arribat l'estiu tenim a Alzira un ampli ventall de possibilitats per a disfrutar. Des de fa algunes  setmanes, es duen a terme les diferents festes de les partides i barris de la ciutat.

Després de les festes patronals, aplega l'hora d’acostar-se a qualsevol dels esdeveniments organitzats pels veïns i veïnes, "Molts mesos de treball per a tindre-ho tot preparat i omplir els nostres carrers i llocs d'estiuenc d'alegria, soroll i diversió", segons Isabel Aguilar, regidora de Festes.
S’han de donar les gràcies a tots, participants, organitzadors i organitzadores, per donar suport i conservar les festes arrelades a la nostra ciutat i que es succeïxen, any rere any, i en algun cas, des de fa més d'un segle.
Estem a punt de començar el mes d'agost i tenim per davant moltes cites:
Fins al dia 2, les festes de Sant Llorenç en la Graella; fins al 9, les de Sant Salvador al barri de la Muntanyeta; fins al mateix dia, la Mare de Déu del Roser a Vilella; fins al 2 d'agost, la Mare de Déu dels Àngels i l'avocació a  la Mare de Déu al Raval de Santa Maria, fins al dia 9. Entre el 7 i el 9 tenim l'oportunitat de passar-ho bé en les festes del Forn de Carrascosa i fins al dia 9, en les del Crist i la Mare de Déu als carrers de la Pau i i de l’Olivera.

La cita festiva del mes continua del 8 al 19 d'agost amb Sant Roc; del 13 al 16, les festes al Racó de les Vinyes; igual que les festes en la Colònia de Santa Marina; els dies 15 i 16, les festes a la urbanització Sant Bernat; el 22 d'agost, les de Sant Miquel a la Garrofera; i del 22 al 24, la Mare de Déu del Roser en Vallvert i la Coma. Tancarem les festes de les partides i els barris d'Alzira amb les festes de Tisneres-Xixerà, dedicades a la Mare de Déu del Roser.
Però les celebracions a les nostres barriades no acabaran fins al mes d'octubre. Del 30 d'agost al 6 de setembre, són festes de l'Àngel de la Guarda a la Malva; de l'1 al 6, tindrà lloc la Mare de Déu del LLuch al Racó; del 29 de setembre al 4 d'octubre, se celebrarà el Crist dels Alfarers; de l'1 al 12 d'octubre, Sant Francesc d'Assís a l'Alquerieta, i del 17 al 28 d'octubre són les festes de Sant Judes Tadeu.
Hem d’aprofitar l’oportunitat que ens donen estes festes per a ajuntar-nos amb els amics i familiars.
No només com a regidora de Festes, sinó també com a alzirenya i ciutadana, a qui li agrada disfrutar amb la seua gent, vos convide a participar de totes estes manifestacions festives.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.