TotAlzir@: Les directores de La Purissíma i a l'IES Tulell han traslladat al regidor el seus projectes educatius

lunes, 20 de julio de 2015

Les directores de La Purissíma i a l'IES Tulell han traslladat al regidor el seus projectes educatius

  • Un graffiti per a La Puríssima i un espai per a les bicicletes per a l'IES número 4, Tullel 

Les responsables del col·legi La Purísima d'Alzira, Carmen González, directora d'ESO i Batxillerat; Maria Carmen Pons, directora d'Infantil i Primària, així com Presentación Martín, en representació de l’entitat titular, s'han reunit amb José Grau, regidor d'Educació. Les directores han traslladat al regidor el seu projecte educatiu, cada any elegixen un tema amb la finalitat d'inculcar valors als estudiants. El lema del nou curs serà "Escolta amb el cor, i vola alt".
D'altra banda valoren positivament la iniciativa del banc de llibres, perquè esta mesura ajuda a reduir les despeses de les famílies més necessitades.

 


La neteja dels solars de Tulell que estan prop del col·legi ha sigut un altre tema que han demanat al regidor.
Com a curiositat, cansades de les pintades del mur exterior que recau a la zona de Tulell, tenen el projecte de contractar un "grafiter"  que pinte un gran mural, i d'està manera acabar amb les pintades incontrolades que es produïxen constantment.

IES Tulell

Pel que respecta a la presa de contacte amb l'equip directiu de l’IES número 4, Tullel, s’ha de destacar la petició de crear un aparcament de motocicletes a l'exterior del centre educatiu, d'esta manera s'aprofitaria l'espai de l’interior per a deixar bicicletes, ja que últimament ha crescut el nombre d'alumnes que les utilitzen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.