TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira sol·licita l’adhesió al Pla d’Horts Socials de la Diputació

miércoles, 22 de julio de 2015

L’Ajuntament d’Alzira sol·licita l’adhesió al Pla d’Horts Socials de la Diputació


Des dels departaments d’Agricultura i Medi Ambient i de Promoció Econòmica i Ocupació s’ha presentat un projecte per a dedicar terrenys municipals a horts socials i comunitaris. Este espai es troba en la zona nord-est de la ciutat, als peus de la Muntanyeta, i està dedicat a usos agraris des de fa poc.
La subvenció sol·licitada per part de l’Ajuntament d’Alzira ascendix a 13.261.18 euros. Per a dur endavant este projecte, es condicionaran les terres, s’establirà una xarxa de reg, es milloraran els accessos i s’instal·larà una tanca i mobiliari urbà. Els accessos a millorar es corresponen a la carretera de la Mare de Déu de la Murta (al costat del col·legi F. García Sanchiz i l’hort on es troba la Colla de Dolçaina i Tabalet). Finalment, estos horts s’oferiran a entitats i persones interessades en el desenvolupament d’horts socials i altres iniciatives agràries innovadores.



Este nou espai ve a complementar la zona de l'Hort de Redal, en la que existeixen 8 parcel·les, dos de les quals ja estan assignades a ONG's, i que en breu es posaran en marxa. Les expectatives estan obertes respecte a atendre necessitats socials, educatives o simplement d'oci, comptant a més amb el fet de que l'espai previst en la Muntanyeta planteja possibilitats d'ampliació, si fóra necessari”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.