TotAlzir@: El I Open Internacional d’Escacs Ciutat de Sueca pot seguir-se en directe a nivell mundial a través d’internet

miércoles, 29 de julio de 2015

El I Open Internacional d’Escacs Ciutat de Sueca pot seguir-se en directe a nivell mundial a través d’internet

         Les partides poden seguir-se en temps real, o reproduir-se les vegades que es desitge, a través de la web www.openajedrezsueca.com

            Ahir a la vesprada, en el Casal Multiusos, va donar inici el I Open Internacional d’Escacs Ciutat de Sueca, organitzat pel Club Escacs Sueca, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports. 81 jugadors procedents d’un gran nombre de països han viatjat fins a la nostra ciutat per a participar en este Torneig internacional que pot seguir-se en temps real a través de la web www.openajedrezsueca.com, en l’apartat Chess Result. El regidor d’Esports, Vicent Baldoví, va assistir ahir a l’inici d’esta competició i va voler felicitar al Club amfitrió per l’esforç i treball realitzat Sueca es convertirà esta setmana en un aparador per a la resta del món, el més important i millor joc de tauler. Hui comença oficialment este Torneig, que reunix els millors jugadors del món, i que segur vos farà passar bons moments i vos permetrà conéixer la nostra ciutat. Espere que disfruteu al màxim. I tot gràcies al club amfitrió, el Club Escacs de Sueca, que porta endavant una grandíssima i magnífica labor des de 1967 fins ara”.

 El I Open Internacional d’Escacs Ciutat de Sueca es disputarà en la nostra ciutat fins al 2 d’agost, i en ell estan participant jugadors considerats mestres dins d’este esport, com ara el romanés Mihail Suba, les partides del qual servixen d’exemple en els llibres d’escacs. Les partides, que es disputen a partir de les 17 hores, seguixen el sistema suís, és a dir, els emparellaments es realitzen en funció dels punts i dels coneixements en este esport de cada jugador, tot això sota la direcció de l’àrbitre internacional Vicente Gómez. 
 Per als organitzadors és molt important que les partides puguen seguir-se a nivell mundial des d’internet en temps real, i que puguen ser reproduïdes les vegades que es desitge, ara i en el futur, per generacions posteriors. Així mateix, assenyalen, les característiques d’este Torneig “ens permeten avançar en la nostra meta per ser referents de qualitat, novetat i saber fer a nivell europeu”. Finalment, volen mostrar el seu agraïment als col·laboradors “que han fet possible este somni que comença amb molt bones vibracions”.   




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.