TotAlzir@: Festes d'Alzira per al dijous 23 juliol, Sant Bernat

jueves, 23 de julio de 2015

Festes d'Alzira per al dijous 23 juliol, Sant Bernat

DIJOUS, 23 de juliol
Solemnitat litúrgica dels sants Bernat , Maria i Gràcia, patrons de la ciutat d’Alzira
Revolteig general de campanes en les parròquies de la ciutat. A l’alba es col·locarà, com ja és tradicional, una corona de llorer en la Pileta del Martiri, lloc on, segons la tradició, van ser martiritzats els nostres patrons, Bernat, Maria i Gràcia. L’Arxiconfraria participarà en la concelebració eucarística que anualment té lloc en l’ermita de Sant Bernat, a Carlet. Al migdia, visita a la Llar Santa Teresa Jornet.
A les 19.30h, solemne concelebració eucarística. Ha sigut convidat monsenyor Antonio Cañizares, arquebisbe de València. Actuarà la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira.

En finalitzar l’Eucaristia, processó general amb les imatges dels nostres màrtirs i patrons, Bernat, Maria i Gràcia.
Itinerari: església de Santa Caterina V. i M., plaça de la Constitució, Major Santa Caterina, Correus, av. Sants Patrons, plaça Major, Pérez Galdós, Reis Catòlics, Hort dels Frares, Correus, Major Santa Caterina i plaça de la Constitució, l’església de Santa Caterina V. i M., on es cantaran els gojos i es farà l’acomiadament. A l’entrada de les imatges en el temple parroquial es llançarà un castell de focs dartifici, patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira.

A les 23:00 hores / Plaça Major d’Alzira Concert de EL ARREBATO
El cantant sevillà realitzarà este concert a Alzira dins de la seua gira “La música de tus canciones”. Este últim treball, que ja és Disc d’Or, serà el fil conductor de l’espectacle en directe, on podrem disfrutar dels seus “hits” històrics juntament amb el repertori d’este nou treball.
En finalitzar el concert, CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI a la plaça de la Generalitat


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.