TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira participa en la presentació del segell PIME Innovadora

viernes, 24 de julio de 2015

L'Ajuntament d'Alzira participa en la presentació del segell PIME Innovadora

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació s'ha participat en la jornada de presentació del segell PIME Innovadora a València aquest passat dimecres 22 de juliol.
Aquest segell de qualitat d'I+D+I ha contat amb la col·laboració de la Xarxa Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació, de la que Alzira forma part, i és certificat per AENOR i EQA. De fet, els ajuntaments membres es comprometen a fomentar la col·laboració des dels territoris per tal de promoure pràctiques innovadores en el teixit social i empresarial, així com potenciar un canvi del model productiu.
El registre de PIME Innovadora, que permet el segell, es troba operatiu des del passat mes de juny. Les empreses que demanen obtindre'l han d'haver rebut finançament públic en I+D+I o han d'haver obtingut alguna patent o també si demostren haver contat amb certificats oficials de pràctiques en I+D+I. L'obtenció del segell dota d'incentius fiscals, ajudes econòmiques (per mitjà de crèdits ICO) i també poden tindre una reserva en la compra pública, a més d'un valor afegit i visibilitat per ser reconegudes com a PIME Innovadora.
Més info a la web del MINECO:

http://www.idi.mineco.gob.es/portal/site/MICINN/menuitem.7eeac5cd345b4f34f09dfd1001432ea0/?vgnextoid=45cc94d74dd4a410VgnVCM1000001d04140aRCR

D

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.