TotAlzir@: La Regidoria de Serveis Socials posa en marxa el menjador d’estiu per primera vegada durant el mes agost.

viernes, 31 de julio de 2015

La Regidoria de Serveis Socials posa en marxa el menjador d’estiu per primera vegada durant el mes agost.

Enguany, els xiquets i xiquetes tindran cobert el servei de menjador a la nostra ciutat. La situació d’emergència social que vivim a Alzira fa necessari prendre accions decisives per tal que les famílies més necessitades reben ajuda per als seus infants. El govern d’Alzira continua treballant de manera decisiva per a construir la ciutat social que demanen els alzirenys. 
Al voltant de trenta xiquets i xiquetes s’acolliran al programa de menjador d’estiu que la Regidoria de Serveis Socials ha posat en marxa. Els menuts disfrutaran d’un programa amb més de trenta activitats socioeducatives per a desenvolupar la imaginació i la creativitat, millorar la interrelació entre els xiquets i fomentar la solidaritat, el respecte la sociabilitat i el treball grupal, entre altres. A més del servei de menjador, tan necessari, les xiquetes i xiquets tindran un dia setmanal de piscina com a activitat complementària.
Esta actuació de menjador i d'Escola d’Estiu es realitzarà al CEIP Blasco Ibáñez, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores. Començarà el dia 3 i finalitzarà el 28 d’agost, cobrint el buit que les vacances escolars, que deixen els més menuts sense ajuda de menjador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.