TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira netejarà un solar abandonat en la Vila (BIC) ple de brutícia que afecta la salubritat

lunes, 27 de julio de 2015

L'Ajuntament d'Alzira netejarà un solar abandonat en la Vila (BIC) ple de brutícia que afecta la salubritat

Es procedirà a netejar la brutícia del solar situat al carrer Sant Roc, 15 d'Alzira, per evitar la insalubritat.
El mencionat solar estava destinat a la construcció de 8 vivendes i locals comercials, però circumstàncies que han afectat la promotora encarregada de realitzar l'edificació han mantingut paralitzat el projecte, des de 2009.
El creixement de vegetació propicia la proliferació d'insectes i rosegadors, a més, el solar està en un nivell més baix que la calçada, amb el perill que els vehicles puguen caure a l'interior del solar, ja que les tanques que rodegen el solar no són suficients per evitar-ho.
Per eliminar este focus de brutícia s'ha decidit prendre una solució temporal, però efectiva: es cobriran les restes arqueològiques amb una malla geotèxtil o plàstic negre i es reomplirà fins anivellar-ho amb el carrer, amb material d'arenes o graves per a facilitar l'extracció quan aplegue el moment.

Segons el regidor d'Urbanisme, Fernando Pascual, "Amb esta intervenció s'eliminarà la insalubritat d'este solar a la Vila, declarat BIC, i s'evitarà el perill de caiguda tant per als vehicles com per al vianants".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.