TotAlzir@: La Beneficència i l'IES Josep Maria Parra exposen les seues necessitats al regidor d'Educació

martes, 21 de julio de 2015

La Beneficència i l'IES Josep Maria Parra exposen les seues necessitats al regidor d'Educació

El regidor d’Educació i Infància, José Grau, ha visitat la Beneficència i l’IES Josep Maria Parra. Begoña Mazo, directora pedagoga i Miguel Ángel Mora, director representant de la fundació, han traslladat al regidor la possibilitat, que està estudiant-se des de l'AMPA, per a rebre l'any que ve l'ajuda per al banc de llibres.La situació del patronat, residència de menors i centre de dia, que atén menors desprotegits socialment, és el més preocupant. En l'actualitat, este patronat està finançat per la Conselleria i per l'Ajuntament, i encara que és atés per educadors, reconeixen que es trobarà a  faltar la labor que han realitzat les cinc monges que deixen de formar part del projecte educatiu, ja que este col·legi passa a estar assumit per una fundació catòlica.

IES Josep Maria Parra
La situació de l'IES Josep Maria Parra és molt més complicada. L'equip directiu, encapçalat per Luis Montagud; Elena Casasús, com a vicedirectora, i Rafael Clari, com a secretari, han ensenyat tant a José Grau, com a Isabel Aguilar, vicealcaldessa i a Ivan Martínez, regidor d'Ocupació, les aules i han mostrat als regidors les moltes carències que arrastra este centre, fruit del pas dels anys i d'una falta d’adequació necessària, que no s'ha dut a terme.

L'obsoleta instal·lació elèctrica, el mal funcionament de la caldera, la qual data dels anys 70; el tubs fluorescents de llum,  que és necessari que siguen substituïts per LED, o l'existència d'uns servicis per als alumnes només existents en la planta inferior de l'institut, han sigut  algunes de les carències que els directius creuen que cal solucionar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.