TotAlzir@: L’Ajuntament de Sueca oferta una plaça de periodista a jornada completa

miércoles, 22 de julio de 2015

L’Ajuntament de Sueca oferta una plaça de periodista a jornada completa

            L’Ajuntament de Sueca vol fer públiques les bases del procés selectiu per a la contractació d’un assessor periodista per a la present legislatura. Les funcions del càrrec inclouran: relacions amb la premsa; redacció i enviament de notes de premsa i comunicats diversos per a donar difusió a les activitats i notícies que es generen en el terme municipal de Sueca; relació diària amb els mitjans de comunicació locals, comarcals i valencians; seguiment, manteniment, gestió i coordinació de les xarxes socials municipals; i control de la premsa i les notícies d’interés que afecten les respectives àrees dels regidors; entre altres.
        Els interessats hauran de posseir la titulació de llicenciat en Periodisme o Comunicació Audiovisual, experiència en mitjans de comunicació o gabinets de premsa, domini oral i escrit del valencià i coneixements de l’entorn institucional i la nostra ciutat. A més, es valoraran coneixements en Community Mànager i de maquetació. Per a més informació, es poden consultar les bases en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca (www.sueca.es), en l’apartat Ocupació i formació.
          Les sol·licituds s’hauran d’enviar entre el 27 de juliol i el 4 d’agost. Les entrevistes als seleccionats es realitzaran del 19 al 22 d’agost. Amb açò, l’equip de govern fa efectiu el seu anunci i el seu compromís amb la transparència a l’hora que cada lloc de treball que es cree en l’Ajuntament tinga lliure accés aquelles persones que estiguen interessades.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.