TotAlzir@: Instal·lació de panells LED en centres educatius i edificis municipals d'Alzira

sábado, 18 de julio de 2015

Instal·lació de panells LED en centres educatius i edificis municipals d'Alzira

L'Ajuntament d'Alzira estalviarà 17.000 euros en energia elèctrica amb la instal·lació de panells LED en centres educatius i edificis municipals

Fins a cinc centre escolars es beneficiaran de la substitució de pantalles d'il·luminació Led, gràcies a un acord entre la Diputació de València i l'Ajuntament d'Alzira.
El primer dels centres on s'ha procedit a realitzar el canvi ha sigut el CEE Carmen Picó. Esta actuació continuarà pròximament en els centres: Lluís Vives, Ausiàs March, Federico García Lorca i Vicent Blasco Ibáñez.

Cal assenyalar que a més d'estos centres, en tres edificis municipals també se substituiran les actuals pantalles per panells LED.
Segons el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, "Esta actuació té un cost total de 150.000 euros, dels quals l'Ajuntament n’aporta 30.000, i suposarà un estalvi d'energia elèctrica anual de 17.000 euros". 
Finalment Pascual ha afirmat que "S'ha escollit esta època per a fer la substitució de les pantalles actuals pels panells de tecnologia LED per no interferir en els horaris dels col·legis públics i edificis municipals". 

Des de l'Ajuntament d'Alzira se seguirà treballant per aconseguir estalviar en consum elèctric.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.