TotAlzir@: Primera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira

jueves, 21 de abril de 2016

Primera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira


L'Ajuntament d'Alzira i la Universitat de València presenten la primera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira
L’Ajuntament d’Alzira en col·laboració amb la Universitat de València presenten la primera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA), fruit de l’estreta col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular. La realització d’aquests cursos es farà amb la col·laboració d’IDEA.
Aquestes jornades són punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Alzira i el seu entorn pròxim al llarg de 5 dies. Es tracta de tres mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, que compten amb la participació de la Facultat d’Economia, i dels Instituts Universitaris d’Economia Social i Cooperativa, i el de Biodiversitat i Biologia Evolutiva. La Universitat de València impulsa aquesta nova acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat d’Alzira i la seua comarca.
El programa de conferencies, obertes al públic, començarà del 18 fins al 26 de maig.  Per a més informació a: http://projeccio.uv.es i  també en les dependències d’IDEA; C/ Ronda d’Algemesí, 4, al telèfon 96 245 51 01

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.