TotAlzir@: Alzira participarà en el projecte de creació de producte turístic del Patronat Provincial de Turisme

miércoles, 27 de abril de 2016

Alzira participarà en el projecte de creació de producte turístic del Patronat Provincial de Turisme

València Turisme és la nova marca identificativa que llança la Diputació de València i, alhora, el Patronat de Turisme s’ha proposat donar-li projecció i promoció. Amb la nova etapa política es posen en marxa iniciatives com ara el projecte de creació de producte turístic del Patronat Provincial de Turisme, per a impulsar l’oferta turística aprofitant els recursos i ferramentes al nostre abast i prendre accions amb la unió dels agents turístics, tals com restaurants, hotels, empreses de turisme actiu, el comerç i agències de viatges, entre altres sectors importants.

En la primera reunió celebrada entre el Patronat de Turisme i l’Ajuntament d’Alzira han estat presents Evarist Caselles, cap de Creació de Productes Turístics; Ana de Miguel, de la Unitat de Programes Turístics Culturals; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni i Turisme; Carmen Herrero, directora d'IDEA; Agustí Ferrer, director del Museu Municipal, i Pedro Benedito, tècnic de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira. Tots ells han intercanviat opinions i han posat en valor totes les iniciatives que estan fent-se des de la nostra ciutat, encara que, segons Evarist Caselles,  cal  impulsar el producte turístic per a fer possible una identitat forta, pròpia i  de creixement constant.
Per a aconseguir-ho, s’ha de potenciar l’economia en pro del turisme, aprofitar els recursos patrimonials, potenciar el producte valencià i els elements destacats, així com els canals de comercialització per a crear connectivitats i vincles cap al mateix objectiu, en benefici de la ciutat, i generar atractius per al turisme.
Segons Aguilar, totes les iniciatives i col•laboracions que siguen per a impulsar i millorar el nostre turisme, patrimoni i economia, es valoren positivament. Encara que des de les seues regidories ja estan treballant en eixa direcció, esta reunió amb el Patronat de Turisme de València pot ser una porta més per a la projecció dels principals elements dels quals disfruta la nostra ciutat i per a mostrar-la a l’exterior.
 
Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.