TotAlzir@: Els casals de les falles d'Alzira han reciclat 8.800 quilos d'envasos de vidre

miércoles, 13 de abril de 2016

Els casals de les falles d'Alzira han reciclat 8.800 quilos d'envasos de vidre

  • Els fallers d'Alzira reciclen 8.800 quilos de vidre durant les festes

Els diversos casals de les falles d'Alzira han reciclat un total de 8.800 quilos d'envasos de vidre al llarg de les passades festes. Així es desprén de les dades facilitades per l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio.

Esta innovadora iniciativa en la nostra ciutat es va desenvolupar entre l'11 i el 20 de març, i amb ella s'ha volgut conscienciar els ciutadans d'Alzira, i especialment les comissions falleres, sobre la importància de separar selectivament el vidre durant el transcurs de les festes. Per a este menester, els responsables d'Ecovidrio van distribuir poals amb rodes equipats amb sistema ale-hop a les diferents comissions falleres d'Alzira. També es van  instal·lar contenidors personalitzats amb la imatge de la campanya als voltants de cada un dels casals fallers.
La campanya ha comptat, a més, amb una patrulla de conscienciació que informà els festers del procés del reciclatge del vidre i els obsequià amb algun detall d'Ecovidrio (obridors, bosses, etc.). Així mateix, per a donar suport a la tasca de reciclatge, la patrulla col·laborà amb la retirada dels poals i del seu buidatge en els contenidors que s'havien instal·lat.
Per a la vicealcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar, "Enguany hem realitzat esta experiència de manera pilot i atés els resultats no es descarta repetir-la l'any que ve per tal de seguir conscienciant els participants de la festa fallera en la necessitat de reciclar els envasos de vidre".

Per la seua banda, Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, també ha mostrat la seua satisfacció pels resultats obtinguts i, a l'igual que la vicealcaldessa, es mostra partidari de seguir fomentant des de l'Ajuntament este tipus de campanyes que ens permeten vetllar pel nostre medi ambient i generen menys  brutícia en la via pública.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.