TotAlzir@: El 88 % dels vots del personal adscrit al Cos de la Policia Local han estat a favor de la ubicació a l’edifici en l’avinguda Pare Pompili Tortajada.

jueves, 21 de abril de 2016

El 88 % dels vots del personal adscrit al Cos de la Policia Local han estat a favor de la ubicació a l’edifici en l’avinguda Pare Pompili Tortajada.

L’Alcalde d’Alzira valora positivament el procediment d’elecció de la ubicació de les noves dependències de la policia local
Diego Gómez, Alcalde d’Alzira, va estar present anit al recompte de la votació per a la ubicació de les noves dependències de la policia local. Va poder comprovar que el procediment i les jornades de votació de dimarts i dimecres varen transcórrer amb total normalitat. També cal destacar l’alta participació del personal adscrit al Cos de la Policia Local, amb un percentatge del 77’6 %.
Recordar que es tractava de triar entre dos opcions:
opció A: edifici en l’avinguda Pare Pompili Tortajada.
opció B: rehabilitació de l’Hospital de Santa Llúcia.

El resultat ha estat 58 vots a l’opció A, 2 vots a l’opció B, 1 vot nul i 5 vots en blanc. Això suposa que un 88 % dels vots han estat a favor de la ubicació a l’edifici en l’avinguda Pare Pompili Tortajada.
Segons Diego Gómez, s’ha seguit el procediment que es va acordar al Ple de 30 de desembre de 2015 quan es va tractar l’escrit presentat pels sindicats de treballadors i treballadores amb representació en l’Ajuntament d’Alzira, sobre les futures instal•lacions de la policia local. L’escrit dels sindicats es va aprovar per unanimitat del Ple.
L’Alcalde recorda que a continuació de la votació de l’escrit dels sindicats, va formular in voce, la proposta aprovada pels grups que formen l’equip de govern, en els següents termes:
1.- Incorporar al pressupostos del 2016 la quantitat de 200.000 euros de la subvenció del conveni puntual de la Diputació de València amb destí al nou reten de la policia local.
2.- Iniciar seguidament la negociació del projecte de construcció del retén amb participació de la mesa de negociació dels sindicats de la policia local.
3.- En cas de no arribar a un consens, s’obriria una consulta amb els treballadors i treballadores de la mateixa policia local.
4.- Immediatament una vegada acordat el projecte, començar la seua execució.
Esta proposta es va sotmetre a votació i es va aprovar amb 11 vots a favor dels membres de l’equip de govern (COMPROMÍS, PSOE i EUPV), cap vot en contra i l’abstenció dels grups de l’oposició.
Per tant, com Alcalde, i amb total respecte a l’acord aprovat pel Ple així com el resultat de la votació on el personal adscrit al Cos de la Policia Local ha decidit la ubicació d’una manera democràtica, sols he de comunicar que es posaran en marxa els mecanismes per a poder dur a terme el que s’ha decidit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.