TotAlzir@: El PSOE d’Alzira comença una campanya d’arreplega de productes per als refugiats de Síria

miércoles, 20 de abril de 2016

El PSOE d’Alzira comença una campanya d’arreplega de productes per als refugiats de Síria

  • Des del dia 20 i fins al dissabte 30 d’abril, els socialistes alzirenys pondarn en marxa una campanya d’arreplega de productes de primera necessitat per als refugiats i desplaçats pel conflicte a Síria.

Fernando Pascual, secretari d’organizacion dels socialistes alzirenys, explica que esta campanya, que s’enquadra dins de la campanya autonòmica que està fent més de 400 seus PSPV-PSOE i on col·labora la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) ,es tracta d’una iniciativa solidària l’objectiu de la qual és ajudar als milers de refugiats als que ara la Unió Europea els tanca les portes.

El material que sol·liciten es bolquers per a bebés (de totes les talles), crema hidratant per a bebés i tovalletes humides, carros de bebé, maquinetes i espuma d’afaitar, gel de bany i xampú, after-shave i cremes hidratants i productes de neteja en general. El material donat ha d’estar net i en bon estat.
Pascual, anima a tot el món a col·laborar en esta campanya, “ja que és important ajudar a estes persones que en estos moments ho estan passant tan malament i que tant necessiten de la nostra ajuda”.
Per a l’arreplega de tots estos productes se ha habilitat el local de l’agrupació soicalista d´Alzira, situat en la avenida Hspanidad Nº. 3, en horari de 18 a 20 hores.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.