TotAlzir@: Alzira timdra la primera assemblea consultiva per a les festes

miércoles, 20 de abril de 2016

Alzira timdra la primera assemblea consultiva per a les festes

  • Es celebra la primera reunió de l'assemblea consultiva de Festes el pròxim 25 d'abril

L'assemblea consultiva per a la organització de les diverses festes que es realitzen a la nostra ciutat és una de les propostes de la Regidoria de Festes que s'han fet realitat.
La Junta de Govern Local ha aprovat la constitució d'una assemblea consultiva, per a la regidora de Festes Isabel Aguilar, "La intenció és que es convertisca en un mecanisme de participació àgil i dinàmic que aglutine l'opinió d'un ample sector de la societat de la ciutat".  

La primera assemblea tindrà lloc este dilluns, 25 d'abril, a les 19 hores, en el saló de Plens de l'ajuntament, i en ella tindran representació un representat de: la Junta Local Fallera, la Junta de Germandats i Confraries, la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides, l’Associació Cultural de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira, el Consell de la Joventut, el Consell de Xiquets i Xiquetes, la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lluch, la Reial Confraria de la  Mare de Déu de la Murta i  la Arxiconfraria de Sants Patrons. Així mateix, estaran representades els associacions de veïns inscrites en el Registre Municipal d’Associacions, els clubs de jubilats de la localitat, així com un representant de cada grup polític municipal.
L'objectiu és preparar unes festes en les que totes i tots ens sentim representats.

Esta nova assemblea consultiva naix amb el punt de mira posat en les pròximes festes de Sant Bernat, del mes de juliol, encara que l'assemblea té caràcter consultiu per a totes les manifestacions festives d'Alzira. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.