TotAlzir@: EL FUTUR DE LA GESTIÓ PÚBLICA DE LA SANITAT DE LA RIBERA

domingo, 24 de abril de 2016

EL FUTUR DE LA GESTIÓ PÚBLICA DE LA SANITAT DE LA RIBERA


  • La Taula de Debat tindrà lloc el pròxim dimarts dia 26 d’abril, a les 20:00, a la Casa de la Cultura d’Alzira

El 31 de gener passat va fer dos anys que els grups en l'oposició en aquell moment a les Corts Valencianes (d’Esquerra Unida, Socialista i de Compromís) es comprometeren públicament, en un acte a la Mancomunitat de La Ribera Alta, a que la gestió de l'Àrea de Salut de la Ribera passaria a ser pública en el menor temps possible i evitarien pròrrogues o noves concessions.

La Sra. Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha repetit en diverses ocasions que no es renovaran les concessions per a la gestió privada de la Sanitat Valenciana dels hospitals i departaments de salut valencians i, pel que ens afecta ací, de l'Hospital i Departament de La Ribera. Açò ens fa confiar que l'1 d'abril de 2018 la gestió de la Sanitat de La Ribera passarà a ser pública, sense que la ciutadania haja de veure's negativament afectada pel canvi. 
Però no tenim clar com es farà aquest traspàs de gestió perquè, a hores d'ara, no percebem que hi haja un full de ruta clar que garantisca aquest procés que haurà de culminar en poc més de dos anys. I considerem que la ciutadania ha de tindre la informació necessària de com estan actualment l'Hospital i el Departament de Salut de La Ribera i quin serà el procés per a la reversió a la gestió pública.

TAULA DE DEBAT OBERT, 26 D'ABRIL
Per tot açò, la Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera ha organitzat  a unaTaula de Debat obert a la ciutadania, amb la participació de representants de laConselleria de Sanitat i dels Grups de les Corts Valencianes i un representant d'EUPV, per tal que ens expliquen com consideren que hauria de ser el procés de reversió i quin és el model de gestió que proposen.

La Taula de Debat tindrà lloc el pròxim dimarts dia 26 d’abril, a les 20:00, a la Casa de la Cultura d’Alzira, 
Fins ara han la confirmat la seua participació Carmen López, subdirectora general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat, Manuel Pineda -PSOE-, vicepresident de la Comissió de Sanitat de les Corts; Ma Josep Ortega, diputada de Compromís i alcaldessa de Carlet; Daniel Geffner, diputat i membre de la Comissió de Sanitat i Consum i Paco Valero, responsable de l'àrea de Salut d'EUPV. S'espera tambbé que participen representants dels grups del PP i Ciudadanos,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.