TotAlzir@: Possible solució dels embussos del trànsit entre les rotondes de la Guitarra i les Fulles

jueves, 7 de abril de 2016

Possible solució dels embussos del trànsit entre les rotondes de la Guitarra i les Fulles

L'ampliació del vial que circumval·la Carrefour es baralla com a possible solució als embussos del trànsit  
El problema dels embussos en hores punta entre les rotondes de la Guitarra i les Fulles està més a prop de tindre una solució. Almenys eixa és la intenció que ha mostrat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, al regidor de Gestió Urbanística d'Alzira, Fernando Pascual; els dos han tingut una reunió en la Diputació de València.

Vist que la circumval·lació del polígon de la carretera d'Albalat no és viable en estos moments, s'ha optat per buscar una solució alternativa que passaria per estudiar-ne la viabilitat per part dels tècnics, tant de Diputació com de l'Ajuntament, d'ampliar el carril que circumval·la per la part de darrere la zona comercial de Carrefour; d'esta manera el trànsit tindria la possibilitat de transcórrer pel vial principal, entre les dos rotondes anomenades anteriorment,  a més de per la via en estudi, també entre les dos mateixes rotondes, però canviant el sentit del trànsit en els vials ja existents dins del polígon i amb l'ampliació del camí que dóna darrere de les empreses hostaleres i que en l'actualitat només és de sentit d'entrada, des de la rotonda de les Fulles.
A hores d'ara es troba en exposició pública en el Butlletí Oficial de la Província la consideració i informació del projecte de rotonda en l'accés al polígon industrial de la carretera d'Albalat en el punt quilomètric 2,500.
L'adequació d'este entramat de vials en la carretera d'Albalat també possibilitaria la creació d'un carril destinat al trànsit de bicicletes.
Un altre dels compromisos del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha sigut acabar el projecte per a fer realitat la construcció d'una rotonda en l'encreuament del cementeri i el Forn de Carrascosa, en la carretera de Corbera. Si es  complix els terminis establerts esta nova rotonda entraria en els plans d'execució de carreteres de 2017.
Per al regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, estos acords ens aproximen a tindre una solució al més prompte possible a un dels problemes de trànsit més preocupants de la nostra ciutat, ja que en esta zona confluïxen els vehicles que es dirigixen a l'Hospital Universitari de la Ribera, la zona comercial de Carrefour i el polígon industrial de la carretera d'Albalat.   

La inversió de la Diputació per a fer realitat estos projectes ascendiria a més d'un milió d'euros.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.