TotAlzir@: VETERANS RABOSERS AL NACIONAL D'EQUIPS

martes, 7 de julio de 2015

VETERANS RABOSERS AL NACIONAL D'EQUIPS

Amb l'arribada de l'època estival, finalitza la temporada atlètica de pista a l'aire lliure i se celebren els últims campionats. En aquest cas, el cap de setmana es va celebrar a Vitòria el campionat d'Espanya veterà per equips, en categoria masculina i femenina, on dos atletes del CA La Rabosa van participar amb els seus respectius equips entre l'elit dels atletes veterans d'Espanya.
D'una banda, Sonia Monteagudo va formar part de l'equip del Catarroja UE, únic equip de la Comunitat Valenciana en Divisió d'Honor de veteranes, participant en les proves de 800 m. llisos i relleu 4X100 i aconseguint uns valuosos punts per finalitzar el seu equip en una brillant sisena posició.

Un altre atleta participant va ser el llançador Alfredo Gómez, formant part del Platges de Castelló, participant en les proves de martell i javelina, aconseguint la segona i tercera posició respectivament, proclamant-se campions nacionals en la Segona Divisió de Veterans i aconseguint l'ascens a Primera Divisió.
Un gran exemple per a tots els xiquets i xiquetes de l'escola del CA La Rabosa i un mirall on mirar-se per a tots aquells que estimem aquest esport.