TotAlzir@: UPyD presenta la campanya 'amb dos paraules' al comerç local d'Alzira

martes, 5 de mayo de 2015

UPyD presenta la campanya 'amb dos paraules' al comerç local d'Alzira


 Unión Progreso y Democracia (UPyD) presenta la campanya 'amb dos paraules', que pretén visitar els comerços de la ciutat per a recollir les opinions i idees dels comerciants. Agustín Pérez, candidat d'UPyD a l'alcaldia d'Alzira, s'encarrega personalment de replegar les opinions, queixes i propostes de millora que els veïns d'Alzira li traslladen a peu de carrer i especialment en la matèria del comerç local.


UPyD que es mostra com un ferm defensor de la participació ciutadana, pretén fer servir esta campanya com un nou altaveu dels veïns en el consistori. El candidat d'UPyD visitarà comerços de totes les zones del municipi, demanant als ciutadans que 'amb dos paraules' li traslladen allò que canviarien d’Alzira.

El partit es compromet a acollir i defensar aquelles propostes i queixes que sintonitzen millor amb la seua ideologia i el seu programa electoral, especialment les que fomenten la transparència, la reducció del gasto públic, una major cooperació veïnal i en definitiva totes aquelles que contribueixen a portar prosperitat al poble i qualitat de vida a la ciutadania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.