TotAlzir@: Presentació de l'últim llibre d'Enric Lluch.

viernes, 29 de mayo de 2015

Presentació de l'últim llibre d'Enric Lluch.

El Casino Lliberal dAlgemesí va reunir ahir més dun centenar de persones a la presentació del nou llibre dEnric Lluch, Asun i els personatges dolents. Fina Girbés i Elisa Lluch, mare i filla, portaren endavant un acte divertit, dinàmic i molt participatiu on els assistents posaren a prova lautor amb preguntes molt específiques i divertides sobre el llibre.


Arturo Blasco, editor de Reclam Editorial, va destacar la importància de la presentació dun llibre on es compagina lexperiència dun gran autor com Enric Lluch i les ganes de créixer dun il·lustrador jove com Bouet. Fins al moment són 6 els autors i il·lustradors dentre 23 i 26 anys que han treballat a Reclam, i per a després de lestiu esperem la publicació daltres 5 llibres creats per escriptors i il·lustradors dedats semblants, afirmava leditor, qui treballa decididament per oferir possibilitats a la gent més jove.

Per finalitzar lacte, Enric Lluch va contar un conte per a què tots els xiquets i les xiquetes de la sala, que eren molts, tornaren a casa amb moltes ganes de continuar llegint.



Reclam Editorial

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.