TotAlzir@: La destacada socialista Rosa Peris recolzarà la campanya d'Isabel Aguilar

martes, 19 de mayo de 2015

La destacada socialista Rosa Peris recolzarà la campanya d'Isabel Aguilar

Demà dimecres la destacada socialista Rosa Peris recolzarà la campanya d'Isabel Aguilar

Aguilar: "En els dies que portem de campanya la ciutadania demostra que les ganes de canviar les coses són evidents"
La campanya dels socialistes d'Alzira continua endavant. "El balanç és altament positiu", ha declarat la candidata a l'alcaldia Isabel Aguilar, davant la sorpresa de l'interés que està demostrant la ciutadania a les propostes socialistes, "les ganes de canviar les coses són evidents".
Dimecres passat Aguilar va rebre el recolzament de Ferran Gades, Tonet a l'Alqueria Blanca, i com no podia ser d'altra manera degut a la popularitat de l'actor l'èxit va ser absolut.

Este dimecres la candidata socialista alzirenya també comptarà amb el suport de, en esta ocasió una destacada membre del partit, Rosa Peris. Ella és valenciana, llicenciada en dret i diputada per la província de València. De 2004 a 2009 va ser nomenada presidenta de l'Institut de la Dona. En el IX Congrés del PSPV-PSOE va se escollida membre de la Comissió Executiva. Una fema defensora dels drets de les dones i de la igualtat, demà junt a Aguilar transmetrà als veïns i veïnes d'Alzira les propostes amb les que els socialistes pretenen donar un gir de 180 graus a l'actual manera de fer política del PP.

Isabel Aguilar ha manifestat sentir-se orgullosa per tal i conforme esta desenvolupant-se la campanya, per les bones sensacions que li fan aplegar els ciutadans i sobre tot "pel magnífic equip de companys, tant els que formen part de la candidatura com els que no, que en tot moment han estat disposats a col·laborar i contribuir a fer aplegar al alzirenys les vertaderes motivacions per fer real el canvi a la ciutat el 24 de maig".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.