TotAlzir@: La Junta Electoral de Zona ordena la retirada immediata de la publicitat electoral il.legal del PP

miércoles, 20 de mayo de 2015

La Junta Electoral de Zona ordena la retirada immediata de la publicitat electoral il.legal del PP

  • La Junta Electoral de Zona ordena la retirada immediata de la publicitat electoral il·legal del PP d'Elena Bastidas dels autobusos urbans
  • Aguilar: "L'ordre de retirada dels cartells és una bona mostra per als ciutadans de com actuen des de el PP, fent les coses a la seua conveniència, no respectant les normes"
Com ja van fer públic la setmana passada el Partit Popular d'Alzira ha volgut jugar brut esta campanya electoral. Encara que existeix una acord de govern que prohibeix expressament l'utilització dels autobusos per a fer propaganda dels partits polítics, "el PP d'Elena Bastidas s'ha votat dit acord i ha utilitzat els vehicles de transport urbà per fer-se publicitat electoral", ha declarat Aguilar.   

En democràcia no és ètic fer cas omís dels acords, i prova d'això és "l'anunci de la Junta Electoral de Zona que ha determinat que el PP deu de retirar immediatament els anuncis dels autobusos", segons Aguilar.
Fins a l'últim moment des de el PP han intentant ser prepotents, estar per damunts dels demès. "L'ordre de retirada dels cartells és una bona mostra per als ciutadans de com actuen des de el PP, fent les coses a la seua conveniència, no respectant les normes i utilitzant la seua majoria absoluta com un xec en blanc per a fer tot allò que ells pensen que poden fer, sense respectar res", ha denunciat Aguilar.
El mateix autoritarisme del que ha fet gal·la Elena Bastidas al llarg de tota la legislatura l'ha dut a actuar d'una manera poc elegant i democràtica fins a l'últim moment, "i això diu molt poc d'una persona que pretén revalidar la confiança dels alzirenys per tal de seguir en l'alcaldia".
Després de situacions com esta els socialistes tenim més clar que mai que per higiene democràtica, per acabar en el 'cortijo' particular en que el PP ha convertit l'Ajuntament és necessari donar pas a altres forces polítiques que aporten aire fresc al futur de la nostra ciutat.
Els ciutadans no poden diumenge aplaudir i donar per bones situacions com esta, "no es pot actuar de mala fe i donant l'esquena, fins el final, a la resta de forces polítiques, esta manera d'actuar no es només un insult democràtic, és un atac i una falta de respecte als ciutadans, Bastidas no governa sols per als seus, li s'oblida que governa per als més de 45.000 habitants de la nostra ciutat", segons Aguilar.    
El PP, un partit que com ha demostrat la justícia s'ha finançat il·legalment també té la indecència de incomplir de manera sistemàtica les normes a la nostra ciutat, "els socialistes demanem que Bastidas i el PP complisquen d'immediat l'acord de la Junta Electoral de Zona i retiren esta vesprada els anuncis dels autobusos, l'honestedat i el compliment dels acords deuen estar per damunt de la supèrbia i l'egocentrisme del Partit Popular" .

Hem de fer fora, este diumenge, al Partit Popular, un partit que abandera la corrupció; l'autoritarisme; les retallades; el tancament de serveis públics, com RTVV; i que no respecta les normes democràtiques. És l'hora de dir-los prou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.