TotAlzir@: IPA: Gràcies, gràcies, gràcies......

miércoles, 27 de mayo de 2015

IPA: Gràcies, gràcies, gràcies......



Ja han passat tres dies del 24 de Maig. Tres dies per a sentir i sobretot reflexionar. Tres dies per a analitzar i traure raonaments impossibles. Tres dies per vorer on millorar. A la fi, tres dies durs però constructius.
Per a Iniciativa per Alzira el passat dia 24 va ser un dia de molta il.lusió i amb un final agredolç, el resultat a priori negatiu, la moral a priori.... per terra. No obstant això, degut en gran part a totes les mostres de suport per part de moltíssima gent i analitzant molt el resultat només podem dir GRÀCIES i saber que anem en molt bon camí.

El que un partit format per gent del poble, treballadors i en només recursos propis ( i molt escassos) i el més important, sense cap sigla d’àmbit nacional que el recolze, estiga a només 59 vots de traure representació al consistori, demostra que no està mal encaminat. Segur que hi ha moltes coses per millorar, i en això gastarem totes les nostres energies, en això i en barallar-nos per a què cadascun de les 1096 persones que han dipositat la seua confiança en nosaltres no és senguen defraudats. Ara tenim quatre anys per a continuar millorant, quatre anys per a demostrar a la ciutadania que a Alzira fa falta un partit d’alzirenys treballant únicament per Alzira, com em dit moltes voltes sense deure res a cap institució ni cap sigla externa al nostre poble.
Només podem dir 1096 voltes GRÀCIES de tot cor per confiar en nosaltres. Esperem estar a l'altura i que d'ací a quatre anys la ciutadania ens diposite el seu suport i li tornem eixa confiança en una bona tasca, per que Alzira ho necessit
a.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.