TotAlzir@: Els socialistes d'Alzira tenim preparat el model de ciutat medi ambiental i agrícola que la ciutat necessita

viernes, 22 de mayo de 2015

Els socialistes d'Alzira tenim preparat el model de ciutat medi ambiental i agrícola que la ciutat necessita

  • Aguilar: " Impulsarem la creació de Bancs de Terra perquè els joves agricultors inicien la seua activitat agrària"
Els socialistes volem sensibilitzar a la ciutadania en l'àmbit mediambiental. El model de gestió municipal que proposem dur a terme es basa en el respecte pel medi natural, els espais verds, reduir el soroll i la millora de l'aire que respirem. Volem que Alzira siga una ciutat per als seus ciutadans, una ciutat fonamentada en un equilibri entre la protecció i defensa del nostre entorn i la vida que generen totes les seues activitats productives.

Per a la candidata socialista, Isabel Aguilar, "És possible fer compatible el medi urbà amb el respecte al medi ambient, i hem d'entendre que la prestació de servicis municipals ha de ser una acció en continu compromís amb els valors mediambientals, de la seua gestió eficaç i transparent, com a garantia d'un futur sostenible per als nostres fills i néts. Volem reinventar la nostra ciutat i convertir-la en una ciutat per a totes i tots".
Per a la consecució d'una Alzira més agradable, més amable i acollidora, realitzarem i executarem, les actuacions següents:

·        Plantar arbres en totes aquelles zones que el seu espai ho permitisca i elaborar el Pla Verd d'Alzira, com a instrument de planificació de jardins i zones verdes de la ciutat. Alzira necesita més arbres, especialmente al voltant dels col·legis.
·        Realitzar campanyes educatives, organitzades i sistemàtiques per al coneixement i protecció del nostre patrimoni mediambiental, així com l'increment de la sensibilització
ciutadana sobre el mateix.
·        Millorar la senyalització, reforestar i protegir els nostres paratges naturals.
·        Potenciar l'ús local de l'aigua depurada per a reg de zones verdes i jardins.
·        Sancionar amb duresa els abocaments incontrolats de residus, que tant afecten la salut i el medi ambient.
·        Realitzar un pla d'adequació funcional, estètica i d'ubicació dels contenidors de residussòlids
urbans en tota l'àrea urbana d'Alzira.
·        Instal·lar panells identificatius dels arbres i espècies més característics en totes les zones verdes de la ciutat
·        Realitzar campanyes de conscienciació de la reutilització de residus i els seu reciclat.
·        Crear un pla d’arbratge per tal de fer un estudi i determinar quines especies són les idònies en cada racó del nostre poble.
·        Plantar un arbre pel naixement de cada xiquet i xiqueta a la nostra ciutat, que portarà el seu nom i que haurà de cuidar, com a manera de fomentar l’amor per la natura.
·        Introduir criteris bioclimàtics i de qualitat ambiental (confort tèrmic, soroll, contaminació, etc.) en el disseny de les zones verdes i els espais públics.

Segons ha declarat Aguilar, "en el tema de l'agricultura és un sector clau des del punt de vista econòmic, social i ambiental. Garanteix la producció d'aliments i vertebra el medi rural". La ciutat d'Alzira ha de saber, que des d'un govern socialista en l'Ajuntament tornarem a la terra i a l'agricultor tota la dignitat que es mereix, i potenciarem una agricultura ecològica. Amb una agricultura respectuosa amb l'ecosistema tindrem un poc més de salut. Els socialistes proposem:

·        Desenvolupar les línies d'actuació reflectides en l'Agenda 21 Local.
·        Elaborar un Pla Local d'Agricultura Ecològica en col·laboració amb les diferents organitzacions agràries impulsant l'agricultura ecològica i la qualitat dels nostres productes, tan necessaria per al creixement de la competitivitat i l'increment dels beneficis.
·        Impulsar la creació de Bancs de Terra perquè els joves agricultors inicien la seua activitat agrària.
·        Crear horts urbans ecològics per tal de recuperar i mantindre una agricultura respectuosa amb el medi ambient.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.