TotAlzir@: És el moment de donar l’oportunitat i un vot de confiança a Maria Amparo

miércoles, 20 de mayo de 2015

És el moment de donar l’oportunitat i un vot de confiança a Maria Amparo

És hora de què Benicull tinga una alcaldessa. I no hi ha cap millor opció que M Amparo Giner Lorenzo .
Una persona honesta, treballadora, amb molts anys d'experiència a l'Ajuntament i perfectament qualificada. Una dona inquieta, emprenedora i molt constant amb tot allò que persegueix i que lluita per aconseguir els seus objectius. Participativa en totes i cadascuna de les associacions del nostre poble (teatre local, cor de l'església, mestresses de casa, Chigüines de Nicaragua, Unió Musical, AMPA, Falla Benicull, Filles de Maria, Crist dels Afligits, Festers de la Beata Inés, etc.)

Els que ens hi han governat, a nivell de poble, ja sabem com són i com actuen, que fan bé i que fan mal. Per això és el moment de deixar pas a les persones que han estat treballant intensament durant molts anys al nostre Ajuntament des de segona fila. És el moment de donar l’oportunitat i un vot de confiança a Maria Amparo per a què puga demostrar tot el que val i tot el que és capaç de fer per millorar el nostre poble.
És sense cap dubte la persona adequada per a obrir una nova etapa del Gobern del nostre poble, és la nostra futura alcaldessa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.