TotAlzir@: NOMENAMENT FALLERES MAJORS FALLA AUSIAS MARCH

martes, 13 de octubre de 2015

NOMENAMENT FALLERES MAJORS FALLA AUSIAS MARCH

El passat dissabte, 10 d'octubre, la Falla Ausías March, es va vestir de gala, per a assistir al nomenament de les seues Falleres Majors, per a l'exercici 2015- 2016, senyoreta Eva Monerri  i Cano i la xiqueta Alba Rubio i Reig.
El tradicional acte es va celebrar en l'històric edifici de la Gallera, on familiars, amics i membres de la comissió van arropar afectuosament les protagonistes de la nit, degudament acompanyades pel president Enrique Fontana i  Fabregues i el president infantil Nacho Fontana i Terol.

Les dues falleres majors, van agrair les mostres d'afecte i el suport rebut per tots, i esperen que aquest any siga un any molt especial, per a elles i tots el membres de la comisió.
 La sorpresa de la nit, va ser l'himne valencià, interpretat per una representació de músics de la xaranga La Malagana, que va fer emocionar-se a tots els presents. Després de degustar un vi d'honor, la celebració es va allargar fins a altes hores de la nit.
La comissió  desitgen a les nostres Falleres Majors, lo mijor per aquest any, en compayia dels fallers i falleres que formen la Falla Ausías March.
La Comisió."

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.