TotAlzir@: Propostes socialiestes per a les persones amb discapacitat

martes, 5 de mayo de 2015

Propostes socialiestes per a les persones amb discapacitat

Per als socialistes les persones amb discapacitat tenen dret a un trànsit cap a la vida normalitzada

Aguilar: "Realitzarem campanyes de conscienciació ciutadana sobre accessibilitat en establiments i serveis públics i privats a la ciutat"
El compromís dels socialistes pel benestar dels ciutadans i les ciutadanes ens anima a treballar per seguir avançant cap a una societat amb major equitat, i sense discriminació. Els servicis de l'administració pública té l'obligació de lluitar per la normalització de les persones discapacitades, sempre que el tipus de discapacitat ho permeta, sent així un trànsit cap a la vida normalitzada.

Volem ser una ciutat inclusiva, aspirant a l'accessibilitat universal, i només ho podrem ser sí incorporem la transversalitat de la discapacitat en totes les àrees municipals.

·      Elaborarem un cens de persones amb discapacitat que resideixen a la nostra localitat, per conèixer la seua realitat i així donar cobertura a les seves necessitats des de l'àmbit local.

·  Realitzarem campanyes de conscienciació ciutadana sobre accessibilitat en establiments i serveis públics i privats a la ciutat.

·      Executarem programes especials per a persones discapacitades i per a col·lectius socials amb dificultats d'accés a la pràctica esportiva.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.