TotAlzir@: Programación de Actos Litúrgicos de la Cofradía de los Santos Patronos.

jueves, 11 de julio de 2013

Programación de Actos Litúrgicos de la Cofradía de los Santos Patronos.


Pontifícia Arxiconfraria dels Sants Patrons Bernat, Maria i Gràcia


·         Fins el 28 de juliol EXPOSICIÓ MUMA.
El sequer de Sant Bernat: arqueologia, història i tradició

·         Del 8 de juliol al 13 de juliol: EXPOSICIÓ INFANTIL DE DIBUIX
Exposició dels dibuixos dels xiquets i xiquetes de la catequesi de les parròquies d’Alzira realitzats en la seua visita a la Pileta del Martiri.

·         Del 14 al 22 de juliol: SOLEMNE NOVENARI
A les 19h, Sant Rosari.A les 19:30h, cant de vespres i celebració eucarística, que culminarà amb els gojos i acomiadament. Com és habitual, les homilies estaran a càrrec de rectors i sacerdots d’Alzira, així com sacerdots vinculats per la seua missió pastoral als màrtirs.
·         DIUMENGE 21
En acabar el novenari es beneiran i imposaran les medalles dels Sants Patrons a les noves cambreres i confrares que ho sol·liciten.


·         DILLUNS 22
En acabar el novenari, tradicional ofrena de corones de llorer als nostres màrtirs en els casalicis a l’avinguda dels Sants Patrons.
Conclosa l’ofrena, a les 21.30h, la Junta de la Pontifícia Arxiconfraria organitza un sopar de germandat en la sala Rex Natura, al qual pot assistir qui ho desitge. Els tiquets poden adquirir-se en la taula durant els dies del novenari o sol·licitar-los als membres de la Junta.
patrons de la ciutat d’Alzira.

Volteig general de campanes en les parròquies de la ciutat.
A l’alba es col·locarà, com ja és tradicional, una corona de llorer en la Pileta del Martiri, lloc on, segons la tradició, van ser martiritzats els nostres patrons Bernat, Maria i Gràcia.
L’Arxiconfraria participarà en la Concelebració Eucarística que anualment té lloc en l’ermita de Sant Bernat, a Carlet.
Al migdia, visita a la Llar Santa Teresa Jornet.
A les 19:15h, a la plaça de la Constitució, recepció d’autoritats, associacions religioses i civils, coordinadores i invitats.
A les 19:30h, solemne Concelebració Eucarística presidida pel pel Rvd. D. Miguel Alejandro Gómez Marín, rector alzireny de la parròquia San José del Port de Sagunt. La parròquia dedicarà la col·lecta de la santa missa per a atendre el deute de l’altar reliquiari.
En finalitzar l’eucaristia, processó general amb les imatges dels nostres màrtirs i patrons Bernat, Maria i Gràcia.
Itinerari: parròquia de Santa Caterina V. i M., plaça de la Constitució, Major Santa Caterina, Correus, av. Sants Patrons, plaça Major, Benito Pérez Galdós, Reis Catòlics, Hort dels Frares, Correus, Major Santa Caterina i plaça de la Constitució a la parròquia de Santa Caterina V. i M., on es cantaran els gojos i es fa l’acomiadament.
A l’entrada de les imatges en el temple parroquial es llançarà un castell de focs artificials, patrocinat per l’Ajuntament d'Alzira.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.