TotAlzir@: “La força de la música a Valencia” ultima conferençia Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2012

viernes, 9 de noviembre de 2012

“La força de la música a Valencia” ultima conferençia Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2012

El cicle de conferències programades dins dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2012 va arribar ahir al seu fi amb la xarrada-conferència que portava per títol “La força de la música a Valencia”, a càrrec de Joan Amèric, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Alfons Olmo; actuant com a moderador el músic i periodista alzireny Xavier Pérez.
Este cicle de conferències es van iniciar el passat 16 d’octubre en l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira, on han continuat fins a la seua clausura ahir.
Esta taula redona va reunir alguns representants significatius d’un moviment que cada dia està prenent més força que van comentar. “La gent no té per què qüestionar-se si es canta en valencià, és quelcom normal i natural, però cal solidificar-ho amb activitats i educació”, segons Alfons Olmo.
Joan Amèric, cantant, autor i compositor alzireny comentà que “hi ha que apreciar la nostra pròpia cultura, conéixer-nos a nosaltres com a poble”.
L’acte va comptar amb alguns representants de la corporació municipal, encapçalada per Elena Bastidas, alcaldessa d’Alzira, que va donar per concloses les conferències donant un repàs a la programació dels actes.
Valcano
Fotos en:totalzira@yahoo.es
 

1 comentario:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.