TotAlzir@: L'alcalde d'Algemesí Cap de Dansa a Guadassuar- (vídeo i reportatge fotogràfic)

lunes, 26 de agosto de 2013

L'alcalde d'Algemesí Cap de Dansa a Guadassuar- (vídeo i reportatge fotogràfic)

Estimat amic i alcalde, Excel•lentissim D. José Ribera Año i Sra. Chelo; Regidora de Cultura i Festes, Encar Asensi i Osca; corporació municipal i regidors d’altres pobles; Regina Andrea Pérez Mora; festers de Sant Roc i festeres de la Mare de Déu de l’ Assumpció; músics, veïnes i veïns de Guadassuar, molt bona nit.
Per a mi es tot un honor estar hui ací, en esta gran poblacio, “Guadassuar” , i ser el vostre Cap de Dansa. He estat moltes vegades en les vostres festes i he disfrutat sempre d’elles, del seu colorit, de la imaginació que fiqueu en els trajes, i sobretot de la bellesa de les seues dones i donetes, i l’elegància dels seus xics.
Sou l’única festa de danses que, de manera ininterrompuda, es conserva en la nostra comunitat,  el que vos fa que ser la dansa més espectacular i bonica, és a dir, la més important.
La veritat és que estic molt content que hagueu pensat en mi, i això és una gran responsabilitat. Espere, amb l’ajuda de totes i tots, poder estar a l’altura que Guadassuar i els seus festers, veïnes i veïns,  es mereixen.

Enguany esteu lluitant perquè les vostres festes, que ja tenen un gran valor des de fa segles, siguen declarades B.I.C. (Bé d’Interès Cultural), i estic segur que el vostre alcalde, no tardarà en aconseguir-ho. Jo agafe el compromís d’ajudar-vos perquè siga el més prompte  possible.
Ara sí, ha arribat el moment tan esperat perquè comencen les millors dansaes del món sencer.
Que comence la dansà!





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.