TotAlzir@: L’Ajuntament reconeix al cuiner neozelandés Edrick Corban-Banks com a ambaixador del Concurs Internacional de Sueca en el Pacífic

sábado, 12 de septiembre de 2015

L’Ajuntament reconeix al cuiner neozelandés Edrick Corban-Banks com a ambaixador del Concurs Internacional de Sueca en el Pacífic

            L’Ajuntament ha oferit este matí, en la vespra de la celebració de la 55 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, una recepció oficial a tots els concursants internacionals que participaran demà en el certamen. Cal remarcar el reconeixement especial que s’ha brindat al concursant neozelandés, Edrick Corban-Banks, gerent de l’empresa australiana Casa Paella LTD, a qui s’ha nomenat ambaixador del Concurs Internacional de Sueca en el Pacífic. Entre els motius que han impulsat esta decisió destaquen l’entusiasme amb què Corban-Banks i el seu restaurant treballen per a promocionar la paella i la gastronomia valenciana a Austràlia.
A més, Casa Paella LTD ha participat en dos ocasions en el nostre certamen, aconseguint en ambdues ocasions un accèssit. D’altra banda, esta empresa va formar part de l’organització de la primera semifinal que va realitzar el Concurs a Oceania i, en particular, Corban-Banks serà l’encarregat d’organitzar la segona d’estes semifinals en el continent australià en 2016, concretament en l’illa de Tasmania, Austràlia.

            Junt amb el representant australià, han assistit a l’acte d’este matí els guanyadors de la semifinal celebrada al maig al Japó, Bar Espanya, El Chateo i Vidrio; La Paella Ibérica, de Villefranche sud Cher, França; Paella Fella, de Londres, Anglaterra;  Restaurant Picasso, d’Hamburg, Alemanya; i Paellas & Paellos, de Lima, Perú. En el Saló de Plens han sigut rebuts per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor responsable del Concurs, Vicent Baldoví; i el regidor d’Agricultura, Salvador Campillo. “És un plaer per a nosaltres que hàgeu vingut a Sueca, la ciutat de l’arròs, des de tots els racons per a participar en el concurs més important que se celebra internacionalment cuinant arròs, en este cas, la paella valenciana. Estem orgullosos de que gent procedent de tot el món vos esforceu per cuinar, com ha de ser, el nostre plat més internacional”, en paraules de l’alcaldessa als participants. 

            Després de l’acte, la comitiva s’ha desplaçat fins al parc de l’Estació per a presenciar una màster class per part de Jesús Melero, coordinador del certamen, i els cuiners del restaurant peruà Paellas & Paellos, sobre l’elaboració de la paella del Concurs de Sueca.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.