TotAlzir@: De tot cor per l’Alzheimer

miércoles, 23 de septiembre de 2015

De tot cor per l’Alzheimer


Aquest no és l’únic acte que fa l’associació ja que el passat divendres van estar al mercat municipal per tal de donar a conèixer L’Alcúdia va celebrar ahir el dia Mundial de l’Alzheimer amb un acte organitzat per Abraç, l’Associació de familiars i amics malalts d’Alzheimer i altres demències senils de l’Alcúdia.
 L’acte commemoratiu en record de tots els malalts es va celebrar a la Casa de la Cultura amb intervencions de la presidenta d’Abraç i d’Andreu Salom, alcalde de la localitat. En finalitzar es va projectar la pel·lícula ‘Siempre Alice’ que parla d’una dona de cinquanta anys que té èxit personal i professional fins que un dia li detecten l’enfermetat d’Alzheimer a la seua temprana edat. Els veïns de l’Alcúdia van demostrar una vegada més la seua solidaritat acudint a l’acte i col·laborant amb la loteria que es ven per a Nadal d’ Abraç.


Abraç als alcudiencs amb una taula informativa. També van crear un cor a mode de pancarta amb el lema d’enguany: ‘De tot cor amb l’Alzheimer’, una expressió valenciana que gastem per a dir que fem allò que fem o expressem ho fem de veritat, des de dins de l’ànima. El cartell s’anava formant a mesura que la gent s’apropava a omplir cors xicotets de diversos colors on podien deixar el seu missatge de recolzament amb la malaltia, escriure noms o recordar als que ja no estan. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.