TotAlzir@: Programa de actes de Moros y Cristians d'Alzira

domingo, 27 de septiembre de 2015

Programa de actes de Moros y Cristians d'Alzira

A falta de només sis dies de l'inici de la festa de Moros i Cristians que se celebrarà a primers del mes d'octubres, com vénen sent habitual des de fa alguns anys, ja podem saber la programació que des de l'Associació de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira han preparat per a la seua trilogia festera
DIVENDRES, 2 D'OCTUBRE DE 2015
·         21:00 h.: Entrada falsa des de la plaça Major, passant pels Casalicis, avinguda Sants Patrons i plaça del Regne fins les Muralles del Mercat.
·         22:30 h.: Olla Moruna a l'avinguda Luis Suñer i Ball de Túniques i Gel·labes amb orquestra a la Plaça  del Regne.
         

DISSABTE, 3 D'OCTUBRE DE 2015
·         10:00 h.: Esmorzar de filaes al campament fester i a les seues kàbiles, quarters o massets.
·         14:00 h.: Dinar de filaes al campament fester i a les seues kàbiles, quarters o massets.
·         19:00 h.: Entrada de Caps d'esquadra i bandes. Itinerari invers al recorregut.
·         19:30 h.: GRAN ENTRADA MORA I CRISTIANA. Itinerari: Avinguda Luis Suñer, carrer Salvador Enguix, Plaça de la Constitució, Major Santa Caterina, Correus, Avinguda Sants Patrons, Plaça del Regne i Plaça del Mercat. A les Muralles es representarà l'entrega de la Vila d'Alzira al rei en Jaume I el Conqueridor, duta a terme el 30 de desembre de 1242.
·         22:30 h.: Sopar de baix braç a la plaça del Mercat i Discomòbil.

DIUMENGE, 4 D'OCTUBRE DE 2015
·         10:00 h.: Esmorzar a la plaça del Mercat.
·         11:30 h.: ARCABUSSADA pels carrers de la Vila. Itinerari: Parc de l'Aràbia Saudita, avinguda Luis Suñer, carrer Salvador Enguix, plaça de la Constitució on la comitiva es detindrà.
·         12:45h.: l’ofrena d'aliments destinats a Cáritas. La comitiva seguirà per Major Santa Caterina, Correus, Avinguda Sants Patrons i Plaça del Regne.

·         14:00 h.: Dinar de germanor a la sala Cotonera Events.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.