TotAlzir@: CONFERENCIES PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ALZIRA

viernes, 21 de octubre de 2011

CONFERENCIES PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ALZIRA

Cicle de Conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2011.
Del 18 d’octubre al 10 de noviembre. Dijous, 20 d’octubre. A la Casa de la Cultura d’Alzira a les 19:00 hores  “L’enigma de la llibertat”, a càrrec de David Bueno, text amb el que va aconseguir el Premi de Divulgació Científica de l’edició anterior dins dels guardors literaris Ciutat d’Alzira.
L’enigma de la llibertat afronta la llibertat humana desde el  aspecte biològic i evolutiu.  Se sap que els gens determinen el color de la nostra pell, el grup sanguini i el sexe. I sa començat a veure que també influeixen en aspectes realment complexos del nostre comportament

David Bueno i Torren Va nàixer a Barcelona l’any 1965. Es doctor en Biologia, especialista en genètica i en biología del desenvolupament. Actualment és professor i investigador de la Universitat de Barcelona i membre del Centre de Recerques i Estudis en Conflictologia (CREC) de la UOC. Ha publicat uns quarantacinc articles científics especialitzats, diversos llibres de divulgació entre els quals Gens i genoma, Òrgans a la carta i Convivint amb transgènics.
Segons va declarar «el coneixement i la difusió cultural de la ciència són clarament imprescindibles per garantir la nostra llibertat d’opinió i elecció en un món en què la ciència i la tècnica tenen un paper clarament destacat. Aquest és el motiu principal del meu compromís amb la divulgació i socialització de la ciència».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.