TotAlzir@: EU-ALZIRA PREGUNTARÀ A BASTIDAS QUÈ HA PASSAT AMB EL PLA ALZIRA SOCIAL

lunes, 15 de diciembre de 2014

EU-ALZIRA PREGUNTARÀ A BASTIDAS QUÈ HA PASSAT AMB EL PLA ALZIRA SOCIAL

EU-Alzira preguntarà a la Sra Bastidas què ha passat amb el seu pla estrela aquesta legislatura, el Pla Alzira Social, de compra de cases ruïnoses als bancs. Aquest pla es va originar per una partida extraordinària de les garanties pel PAI del centre comercial Vilella, de 400.000 eur; en canvi, no ha rebut cap assignació en els 860.000 eur pel cobrament de l’aval de l’altre PAI fallit de la Garrofera.

Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “des d’EU denunciàrem que el Pla Alzira Social no era un “Pla” com a tal, perquè no tenia major contingut que la compra d’unes cases als bancs –que les havien embargat, devien mantindre-les en condicions i no ho feren-. A hores d’ara, malgrat la inversió de més de 200.000 euros només s’han entregat en dos anys tres vivendes. El projecte inicial es referia a 43 vivendes; curiosament s’han rebut uns ingressos extraordinaris, però l’aposta estrela de la Sra. Bastidas no conta amb cap continuïtat.”
A més a més, des d’EU-Alzira celebrem que l’equip de govern s’haja fet ressò d’una proposta del col·lectiu sobre la rehabilitació d’edificis vells que no superen l’Inspecció Tècnica d’Edificis, el que podrà suposar millorar certs barris i incentivar el sector de la construcció local. Tot i això, estimem que 100.000 euros resulten insuficients, i demanarem que s’amplie aquesta quantitat en els pròxims pressupostos municipals que, de moment, són tota una incògnita i tot és opacitat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.