TotAlzir@: METRO ALZIRA, NOU CONCERT DE AUTOMATS

miércoles, 11 de enero de 2012

METRO ALZIRA, NOU CONCERT DE AUTOMATS

EL DIVENDRES 13 PER LA VESPRADA FAREM LA PRESENTACIÓ DEL NOU DISC DELS AUTÒMATS, I ESTEU MÉS QUE CONVIDATS!!!

 DEGUSTACIÓ DE MOJITOS PER ACOMPANYAR EL CONCERT D'AQUESTS VALENCIANS 'EUROPEUS' I HI HAURÀN PHOTOCALLS MOLT DIVERTITS...

El panorama de la música en Valencià creix cada dia més, i pereix que comença a alliberar-se de les concebut caràcter polític que fins ara abanderava una bona majoria de les produccions fetes en el nostre territori. Ara però sembla entreveure’s un mon més enllà de les reivindicacions; Una de les bandes responsables d’aquesta nova situació és Autòmats. El grup valencià liderat per Miquel Herrero va presentar a 2009 el seu primer treball, Cançons en blanc i Negre, que va ser rebut per la crítica com una alenada d’aire fresc per a la música en valencià. El disc va obtindre el guardó de Millor disc de Pop a 2010 als premis Ovidi Montllor (l’efemèride anual que premia les millors propostes musicals de la nostra terra.) A més va rebre diverses nominacions, i tan sols uns mesos més tard, la banda va aconseguir fer-se amb el Premi a Millor Banda del Circuït de la música en Valencià, atorgat pel Consell de Joventut de València. El darrer any, 2011, va guanyar altra vegada als Premis Ovidi, en aquest cas per millor videoclip, i ara arriben de nou colpejant més fort que mai.
Les revelacions Microscòpiques és el títol del darrer projecte d’Autòmats, que juga a buscar un camí entre el so més undergroud del pop, i la flexibilitat experimental que caracteritza el rock progressiu. Al característic so del grup, amb tendències cap a registres internacionals de bandes ben consolidades com ara Coldplay o Arcadefire, s’hi suma el so d’una orquestra de més 40 músics sota la batuta conceptual del propi Miquel Herrero.
“Les revelacions microscòpiques és una experiència entre ciència i mística, és un laboratori espiritual i empíric on tenen cabuda deliris musicals amb regust de pop”, -afirma el propi Herrero, cantant i compositor d’Autòmats.
El grup estarà en exclusiva a la Sala metro d’Alzira presentant el seu nou treball el dia 13 de gener a les 19: 00 hores, i podran adquirir-se els primers exemplars del nou àlbum, ja que aquest no sortirà al mercat fins avançat el gener. A més el grup interpretarà en directe alguns dels temes del nou disc, i s’hi podrà veure una exposició artística que aglutina les pintures i fotografies que conformen la coberta de l’àlbum així com alguns objectes i instruments musicals del grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.