TotAlzir@: Carretera cortada CV-505 que uneix Alzira i Sueca

sábado, 7 de enero de 2012

Carretera cortada CV-505 que uneix Alzira i Sueca

L'Àrea de Carreteres de la Diputació de València va a procedir a realitzar obres de condicionament de la carretera CV-505 que uneix Alzira i Sueca, en el tram Polinyà de Xúquer-Riola. Per això quedarà tallada al trànsit a partir del proper dilluns, dia 9 de gener, fins al divendres 22 de juny, segons informa el propi organisme provincial.



En el transcurs del tall es van a executar treballs de condicionament del traçat de la carretera CV-505 entre Polinyà de Xúquer i Riola amb kla finalitat de millorar les condicions de seguretat i comoditat i reduint els temps de recorregut. L'actuació té una longitud total de 2.044.

La secció de la carretera consta de dos carrils de 3,50 metres cadascun, vorals d'1,50 i bermes de 0,50 i està previst dotar a la nova carretera de tots els elements de senyalització i abalisament necessaris, així com les plantacions de diferents espècies vegetals per al seu embelliment.

Es proposa com a recorregut alternatiu entre Alzira i Sueca la CV-510 fins a Corbera i seguir per la CV-509 fins a Sueca. Per a accedir a Benicull es farà a través de la CV-508 des de Corbera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.