TotAlzir@: ALZIRA-PLAN DE FOMENTO DE EMPLEO 2012

sábado, 28 de enero de 2012

ALZIRA-PLAN DE FOMENTO DE EMPLEO 2012

S’ha aprovat el DIRIGIDO A FAMILIAS DE ALZIRA CON ESPECIALES DIFICULTADES DE EMPLEO, este programa preten la contractació temporal d’aquelles families d’Alzira que per motius de la crisi tenen una situació de dificultat econòmica.

Els llocs de treball venen determinats per l’Ajuntament d’entre aquelles seccions municipals que precisen la incorporació de personal. De les ocupacions ofertades es reserva un màxim del 26% i el 34% per als col·lectius de menors de 30 i majors de 45 anys respectivament.

Per a poder participar al programa es deuen complir els següents requisits:

- El candidat a la ocupació deurà trobar-se en situació de desocupació i que els ingresos anuals de la unitat familiar, dividit pel número de membres de la mateixa, no superen els 6.390,13.-€, cantitat equivalent al Indicador Público de Renta de Efectos Múltiples per al 2012 (IPREM).
- Estar empadronats tots els membres de la unitat familiar en Alzira, almenys 60 mesos de manera ininterrumpida.

El plaç s’iniciarà el próxim 26 de gener fins al 9 de febrer de 2012. S’atendrà als interessats prèvia cita en las dependèncias d’IDEA  Tf.: 96 245 51 01. S’adjunta el triptic informatiu, les bases i els empresos de la convocatoria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.