TotAlzir@: Josep María Panyella, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, es reuneix amb la comunitat educativa de l’Escola d’Adults

viernes, 27 de junio de 2014

Josep María Panyella, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, es reuneix amb la comunitat educativa de l’Escola d’Adults

Des que coneixerem fa un any les intencions de l’Alcaldessa d’Alzira de traslladar l’Escola d’Adults de la seua ubicació actual, Compromís per Alzira sempre hem donat suport a les reivindicacions de la comunitat educativa del Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira.
L’equip de govern ha reiterat per activa i per passiva que l’Escola d’Adults se trasllada i que cal implantar l’Oficina d’Atenció al Ciutadà en les instal•lacions del carrer Ronda d’Algemesí. Amb aquest tema s’ha vist el vertader talant de l’equip de govern i, concretament, de l’Alcaldessa (que personifica tot allò que està allunyant a la ciutadania de la política): falta de diàleg, falta de consens, prepotència –majoria- absoluta i, fins i tot, mala educació per menysprear a unes persones que simplement no estan a favor de una situació que ells consideren injusta.

Des de Compromís per Alzira hem fet accions tant a nivell municipal com a nivell autonòmic. A nivell municipal ens hem trobat amb una falta d’informació absoluta quan no directament amb mentires per part del PP. A nivell autonòmic hem fet varies preguntes sobre l’autorització del trasllat de l’EPA i l’autorització per a fer les obres a l’antic Federico García Sanchiz.

Hui hem mantingut una nova reunió amb la comunitat educativa de l’EPA i hem comptat amb la presència del diputat de Compromís a les Corts Josep María Panyella. Panyella, que està en la comissió d’Educació a les Corts, està fent el seguiment sobre aquest tema. De fet, Compromís portarà el tema del trasllat de l’Escola d’Adults al despatx de la Consellera Català i demanarà la seua compareixença a les Corts.
Des de Compromís per Alzira volem conèixer si l’Escola d’Adults ha de desallotjar les actuals instal•lacions el 15 de juliol i, sobretot, si està clar on donaran les classes a partir de setembre.


Compromís per Alzira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.