La data
per inscriure’s al VII Concurs de Putxero va finalitzar el pasat 21 de setembre, a les 14.00 hores.
El setè concurs de Putxero Valencia va dirigit a restauradors professionals de la Comunitat Valenciana que tinguen la representació d’un restaurant que hauran d’acreditar al moment de la inscripció.
Les places són limitades, i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.
Els participants elaboraran un putxero valencià (olla), que constarà de dos parts: la primera, el putxero pròpiament dit i un arròs fet amb el brou de coure els ingredients, i la segona, un postre que inclourà en la seua elaboració Kaki de la Ribera.
Els concursants participaran obligatòriament en ambdues modalitats.
Els ingredients bàsics de la recepta seran: garreta de vedella, cansalada, ossos rics en mèdul·la, blanquet, pollastre i/o gallina, pilota (magre de porc, pa ratllat, ou, mantega de porc, julivert i espècies), cigrons, creïlles, xirivia, cardet i nap. A més a més dels característics de la zona del restaurant.
Els ingredients i estris necessaris per a la confecció dels plats seran per compte dels participants.
Cal elaborar, per a la degustació del jurat, un mínim de 6 racions per cada plat que es presente.
Dels plats presentats es farà un reportatge fotogràfic que quedarà en propietat de Fira Gastronòmica i serà utilitzat en la publicitat de succesives edicions. Així mateix se sol·licitarà la recepta als postres guanyadors.
El personal que participe en el concurs (cuiners i ajudants) anirà degudament uniformat i identificat.
No hi haurà cap element en els plats que puga identificar el participant.
LA INSCRIPCIÓ
Es farà reomplint el Document d’Inscripció, abonant els 60 euros de la quota d’inscripció al compte 3096 0001 98 1143808929, i enviant còpia de l’ingrés i del Document d’Inscripció al fax 96 299 66 59.
Informació i consultes al telèfon 639 286 792 (Lluís Ribera).
Correu electrònic: putxero@firagastronomica.org.
La data màxima per inscriure’s serà el 21 de setembre, a les 14.00 hores.
EL CONCURS
La fase de concurs serà el dilluns dia 6 d’octubre als Salons Rex de l’Alcúdia, on es farà la presentació dels plats, la deliberació del jurat i el lliurament de premis.
En acabar l’elaboració dels postres i mentre el jurat delibera, els participants muntaran una mostra dels plats, material promocional, etc., en uns aparadors en la sala de recepció dels mitjans i invitats.
A continuació l’organització oferirà un dinar als concursants, el jurat, les autoritats, els patrocinadors, els mitjans de comunicació i els col·laboradors.
EL JURAT
El jurat el formaran reconeguts professionals de la restauració i crítics gastronòmics.
L’arròs puntuarà per degustació i no durà més ingredients que el brou del putxero i l’arròs.
El putxero i els postres puntuaran per presentació i degustació
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.