TotAlzir@: EU-ALZIRA EXIGEIX L’AJUNTAMENT QUE COMPLEMENTE LES BEQUES DE MENJADOR EN VA-CANCES DE PASQUA

jueves, 12 de marzo de 2015

EU-ALZIRA EXIGEIX L’AJUNTAMENT QUE COMPLEMENTE LES BEQUES DE MENJADOR EN VA-CANCES DE PASQUA

EU insta l’Ajuntament d’Alzira a completar en vacances de Pasqua les beques de menjador escolar, per tractar d’atendre els casos greus d’emergència social. Segons Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “gràcies a les beques menjador molts xiquets tenen una alimentació correcta al llarg del curs escolar. Cal garantir que també la tinguen en el període de vacances”.


Des d'EU Alzira proposem que aquesta proposta de menjador en vacances es concrete vinculant-la als “tallers de Pasqua”, amb activitats lúdiques per a una atenció integral als menors, dotant els centres dels mitjans humans i recursos econòmics necessaris. Igualment, des d’EU proposem que s’incloga a tots els menors, a partir de 12 anys, ja que als instituts d’ensenyament secundari no existeix menjador ni cap ajuda que garantisca que aquests xiquets i xiquetes reben una aportació nutricional bàsica davant els casos d’augment de la pobresa infantil.

La situació per a moltes famílies desfavorides i per a la classe treballadora és molt greu a dia de hui: s’ ha produït un augment incontestable de les xifres d’exclusió social i pobresa que han denunciat les entitats que col·laboren amb Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira i atenen casos de greu emergència social, (més de 800 famílies i més de 600 menors en risc d’exclusió social). La situació que està deixant la crisi econòmica és més que preocupant. Ha augmentat en més d’un 20% respecte a l’any anterior el nombre de famílies que atenen només a Alzira i açò ha de fer que l’equip de govern de l’Ajuntament es replantege la forma en què està abordant aquesta realitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.