TotAlzir@: Toni Such, Francesc Signes i Pilar Sarrión estaran demà en la mascletà d'Alzira

domingo, 15 de marzo de 2015

Toni Such, Francesc Signes i Pilar Sarrión estaran demà en la mascletà d'Alzira

Els socialistes d'Alzira estem vivint amb intensitat les falles. Cada dia des de el passat dissabte i fins el dia de Sant Josep obrim les portes de la seu per  a rebre a tot el que vullga vindre a gaudir de la mascletà.
Este dilluns, 16 de març, visitaran la nostra ciutat Toni Such, president del PSPV-PSOE de la província de València i diputat en les Corts Espanyoles; Francesc Signes, diputat autonòmic a més a més de secretari d'infraestructures de la comissió executiva del PSPV i Pilar Sarrión, diputada autonòmica i també responsable d'educació del PSPV.


Com cada any per falles destacats membres de la formació socialista venen a la nostra ciutat per tal de compartir amb fallers i veïns la mascletà que aconsegueix omplir de gom a gom la Plaça del Regne, així com les Avingudes Sants Patrons, Hispanitat i Luis Suñer.
L'ambient de cordialitat que es viu cada migdia a la seu volem compartir-lo amb tots, perquè els socialistes seguim recolzant les nostres festes, ja que són les que fan a un poble peculiar i gran.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.