TotAlzir@: Alzira acull una jornada dedicada al reciclatge del professorat

jueves, 15 de octubre de 2015

Alzira acull una jornada dedicada al reciclatge del professorat

La Casa de la Cultura d'Alzira acull este divendres, de 16:00 a 20:30 hores, i dissabte, de 9:30 a 14:00 hores,  la "Jornada sobre l’Ensenyament de les competències clau per projectes interdisciplinaris al voltant de l’Edat Antiga i l’Edat Medieval".
La jornada va dirigida als docents d'Educació de Primària i Secundària de totes les àrees, però, sobretot, les d'àmbit humanístic: Música, Educació Plàstica i Visual, CC Socials, Geografia i Història, Filosofia, Cultura Clàssica, Teatre i Educació Física.

Coordinats per Elena Baviera, hi participarà un nodrit nombre de ponents. L'objectiu de la jornada és actualitzar la formació del professorat en els enfocaments metodològics més innovadors, i proporcionar nous recursos per a la seua aplicació en l'aula, així com analitzar els plantejaments didàctics que s'utilitzen en l'aula i la seua contribució al desenvolupament de les competències clau.

A la jornada assistiran Miquel Soler, secretari autonòmic d’Educació i Investigació; José Cantó, cap de servei de Formació del Professorat; Diego Gómez, alcalde d'Alzira, Pepe Grau, regidor d'Educació, i Toni Pérez, director del Cefire de Xàtiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.