PAGINAS

jueves, 15 de octubre de 2015

Alzira acull una jornada dedicada al reciclatge del professorat

La Casa de la Cultura d'Alzira acull este divendres, de 16:00 a 20:30 hores, i dissabte, de 9:30 a 14:00 hores,  la "Jornada sobre l’Ensenyament de les competències clau per projectes interdisciplinaris al voltant de l’Edat Antiga i l’Edat Medieval".
La jornada va dirigida als docents d'Educació de Primària i Secundària de totes les àrees, però, sobretot, les d'àmbit humanístic: Música, Educació Plàstica i Visual, CC Socials, Geografia i Història, Filosofia, Cultura Clàssica, Teatre i Educació Física.

Coordinats per Elena Baviera, hi participarà un nodrit nombre de ponents. L'objectiu de la jornada és actualitzar la formació del professorat en els enfocaments metodològics més innovadors, i proporcionar nous recursos per a la seua aplicació en l'aula, així com analitzar els plantejaments didàctics que s'utilitzen en l'aula i la seua contribució al desenvolupament de les competències clau.

A la jornada assistiran Miquel Soler, secretari autonòmic d’Educació i Investigació; José Cantó, cap de servei de Formació del Professorat; Diego Gómez, alcalde d'Alzira, Pepe Grau, regidor d'Educació, i Toni Pérez, director del Cefire de Xàtiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.