TotAlzir@: MOROS I CRISTIANS ALZIRA

lunes, 12 de septiembre de 2011

MOROS I CRISTIANS ALZIRA

CARREC FESTERS 











L'Associació de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira va fer per primera volta la presentació dels seus càrrecs festers a l'auditori de la Casa de la Cultura.
 En primer lloc pujaren els caps de l'última filà mora, Al-Jazirins: Kike Botella i Pablo Martínez. Després foren els caps d'Els de la Vila, Concha Vidal i Fernando Vera, el d'Alborxins, Julio Tudela. Excusaren la seua absència per motius laborals Toni Canut, d'Al-Jazirins i Tomás Giménez i Judith Boluda d'Alí Ben Bufat i Les Granotes.
Després arribà el torn dels representants cristians. Maite Escudero serà la cap de la primera filà mixta i la més jove de l'associació, tant per edat com per temps en ella, formada per membres del Consell de la Joventut. Els Templaris tornaran a desfilar i el ser cap serà Antonio Goig. Juan Gómez dirigirà la filà dels Creuats Riberencs i Rosa Villena i Adela López les de Contrabandistes i Bandoleres.
Per últim pujaren els càrrecs de la festa: Na Violant d'Hongria i Jaume I, encarnats per Mª Ángeles Rodríguez i Pasqual Tudela i el capità cristià i el sultà moro, Bernat Iborra i Ximo Gomis.   
   
A continuació, els presents van vore l'exposició de cartells a una sala contigua. FOTOS
De nit, compartiren un sopar de germanor al casal de la falla Plaça d'Alacant. FOTOS  

fuente: morosicristiansalzira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.