TotAlzir@: Pont 9 octubre: programacio completa

jueves, 8 de octubre de 2015

Pont 9 octubre: programacio completa

Dins de la programació del pont del 9 d’Octubre:
  • hui dijous i al Gran Teatre se celebra el “Concert 9 d’Octubre”, oferit per la Banda Simfònica Societat Musical d’Alzira.

En la Plaça de les Lletres Valencianes, sopar de Pa i Porta i a continuació Recital Estellés. Per finalitzar la vetlada hi haurà concert d’Ona Nua i Joan Amèric. Volem agrair a la família de Vicent Estellés, l’afecte amb el que han acceptat la nostra invitació ja que a este acte assistirà la filla d’Estellés i la seua família. Una ocasió espacial per a conéixer la seua vida de la mà del seus.

  • Demà divendres, a les 20h i a la Plaça Major,  danses del 9 d’octubre amb el Grup de Danses d’Alzira. I per la nit a partir de les 21:30h al recinte firal es celebra el concert de Txarango, La Gossa Sorda, Los Beafers i La Fúmiga per al qual ja s’han venut 4.300 entrades de moment. Demà en taquilla encara es poden comprar entrades per a este concert. També cal destacar que s’ha habilitat una zona per a minusvàlids, per ta lque puguen assistir i disfrutar del concert amb més comoditat.
  • Dissabte, i dins d’esta setmana Estellés, disfrutarem en la Casa de la Cultura, del Certamen de Pasdobles per a xarangues “Juan Pellicer Gallach”. També hi haurà Concert Infantil - Pop’s Corn a la Plaça Major a les 19h.

Però també hem de parlar dels actes dedicats al dia de la nostra terra, el 9 d’octubre. Per aixó s’ha preparat  un “Acte Institucional” , homenatge al dia dels valencians, al “Viàtic” del Rei Jaume a Plaça Constitució a les 10h.

El 9 d’Octubre d’Alzira (ANULADA també sonarà a traca, gràcies a una iniciativa solidària que ha posat en marxa la Falla  Albuixarres-Camí Fondo. Una falla que des de fa quatre anys pren iniciatives a favor d´ASPANION (Associació  de pares amb xiquets amb càncer). En esta ocasió i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, s’intentarà batre el rècord Guinnes, amb una traca de 22 quilòmetres. Serà a les 13h a la zona de Tulell.)

Un del grans atractius per a este gran cap de setmana es el “Alzira Street Food Market”, el  primer mercat gastronòmada que se celebra a la nostra ciutat. Estarà instal·lat des de divendres dia 9 d’octubre fins al dillins 12, amb horari de 12h a 24h, a la Plaça de la Generalitat.
No hem d’oblidar-nos del esportistes, per això el 
  • Diumenge a les 09:30 es celebra la XVIII Mitja marató Ciutat d’Alzira: Inici des de l’Avinguda del Parc.

I ja per la nit,  torna “Temps de Cine... Familiar” a la Plaça de Cartonatges d’Alzira amb la pel·lícula “UP”.  Un cicle que es va iniciar amb l’objectiu d’acostar el cine al carrer, als veïns, a grans i menuts, recuperar eixos moments de dispersió a les places i parcs de la ciutat al mateix temps que Alzira es fa gran. “Temps de Cine” ha suposat un pas més en la intenció de donar més vida als barris amb més activitats que siguen d’unió veïnal, de germanor i de convivència. Encara que el cicle finalitza la temporada, el pròxim any tornarà amb més pel·licules i bons moments. Però este diumenge 11 d’octubre vos esperem a les 21h amb l’entrepà i acompanyat de qui tu desitges.... La resta ho posem nosaltres.

Finalitzarém els actes del pont d’octubre amb la calebració  de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, patrona del cos de la Guardia Civil. Un acte que començarà a les 11:30h amb una missa en la parròquia de Santa Caterina i un Vi d’honor a la sala Rex Natura a les 13:30h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.